İnegöl Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://inegologretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Kemalpaşa Mahallesi Osman Balcı Sokak No 13 İnegöl/BURSA
VİZYON : Büyük önder Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyecek bireyleri yetiştiren değerli öğretmenlerimize hizmet vererek, öğretmenlerimizin birbirleri ile kaynaşmasını ve dayanışma içinde olmalarını, sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasını, olumlu ilişkiler içinde bulunmalarını sağlayarak, güler yüzlü personeliyle, kaliteli hizmetiyle, huzurlu bir ortamda üyelerimize ve misafirlerimize hizmet vermektir.
MİSYON : İnegöl Öğretmenevi olarak Mili Eğitim Sisteminin genel amaçları doğrultusunda mevzuata uygun olarak sosyal yapısı içerisinde,güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güleryüzlü,hoşgörülü,sevgi ve saygı temeline dayalı olarak öğretmenlerimize ve tüm misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak
BAŞARILAR :

Otel Odası :12
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İnegöl terminalden İNULAŞ tüm hatların toplu taşıma araçları ile 5 dakikada ulaşılabilir, İnegöl Terminalden İNULAŞ ve KOOP İnegöl Otobüs ve midibüsleri Bursa´ya 45 km.mesafede 25-30 dakikada ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Kurumumuz İnegöl merkez Adnan Menderes Caddesi üzerindedir.Yeni Adliye Sarayı karşısında,Devlet Hastanesi ve Hükümet Konağına 100m.mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 24 Kasım Öğretmenler Günü Öğretmenler ve Kurumlar arası Voleybol Üçüncülüğü,Masa Tenisi Birinciliği
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :